Зміни в розкладі першого дня WePlay! Bukovel Minor 2020

В Україні оголошено день жалоби.

Команда WePlay! Esports, як і вся міжнародна спільнота, вражені авіакатастрофою, що трапилася в Ірані. Ми разом із людьми з багатьох країн, які зібралися на WePlay! Bukovel Minor 2020, співчуваємо сім'ям загиблих.

У зв'язку з оголошеним в Україні трауром розклад турніру на сьогодні змінюється. Ми проведемо кіберспортивні матчі за раніше узгодженим з Valve календарем, але preshow та інша розважальна частина турніру на сьогодні скасовані.

про WePlay Esports

WePlay Esports — кіберспортивний медіахолдинг із ключовими підрозділами у США, Китаї та Україні. Холдинг об’єднує найкращі практики сфер кіберспорту, медіа та розваг з метою розробки та надання новітніх продуктів та сервісів по всьому світу.

З 2012 року бренд WePlay Esports відомий високоякісної організацією і трансляцією онлайн-турнірів та LAN-фіналів. Окрім створення та проведення кіберспортивних заходів, холдинг має експертизу у розробці спеціалізованих IT-рішень та власної турнірної платформи, а також інтеграції брендів у кіберспорт та продажу медіаправ.

Надаючи публіці те, чим вона так пристрасно захоплена, — кіберспорт та розваги, — холдинг створює умови та можливості для розвитку бізнесів, залучаючи їх до діалогу з активною та захопленою кіберспортивною аудиторією.